08-10-07

Triguinho en Théréau: gewogen en (voorlopig?) te licht bevonden

In Het Nieuwsblad geeft Philippe Collin, secretaris-generaal van Anderlecht, uitleg over de transfers van Triguinho en Théréau. De transfers kwamen tot stand door advies van drie externe personen en Mommens.

"Het is de laatste keer dat wij een speler naar Anderlecht halen die wij - Herman Van Holsbeeck, hoofdscout Werner Deraeve of ikzelf - niet live aan het werk zagen. De transfer van Théréau is er gekomen op advies van drie externe personen, plus Raymond Mommens. Achteraf zei Mommens: Ik herken die jongen niet meer. Tja, dat blijkt nu een enorme ramp”, aldus de secretaris-generaal van Anderlecht in Het Nieuwsblad.

Collin: "Van Triguinho zag ik fantastische dingen bij San Caetano. Ook Werner Deraeve en Herman Van Holsbeeck hebben de jongen zien spelen. Hij blijkt nu een tegenvaller, die sturen we normaal gezien terug."

“Ik heb mijn lesje geleerd: ik ga zeker nog Brazilianen halen, maar niet meer als ze rechtstreeks uit Brazilië komen, tenzij het gaat om jongens van 17, 18 jaar die we alle tijd geven om zich te ontwikkelen”, besluit Collin.

20:58 Gepost door Lie in Transfernieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: triguinho, ciryl thereau |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.