22-09-07

Legear: “Van crisis is nog geen sprake”

legear
Jonathan Legaer mocht afgelopen donderdag invallen tegen Rapid Wien en zetten daarbij een puike prestatie neer. Zelf gelooft hij volop in de overwinning, zowel op Genk als in Oostenrijk tegen Rapid Wien. In Het Nieuwsblad geeft de jonge speler wat meer tekst en  uitleg.

“Ook ik had een grotere voorsprong verwacht na de heenmatch, maar er is geen man overboord. Ik ben er van overtuigd dat we de terugwedstrijd winnen en de kwalificatie zullen forceren in Wenen. Op alle domeinen moeten de Rapid Wien kunnen overklassen”, aldus Legear.

Over de wedstrijd van morgen tegen Genk wou de speler dit kwijt: “Denk je dat het vertrouwen bij Genk groter is? In tegenstelling tot Genk zitten wij nog altijd in de UEFA Cup en in het klassement staan we ook nog altijd voor onze komende tegensrever. We trekken naar Genk met het og op de driepunter.” Volgens Legear is er trouwens nog geen sprake van een crisis bij Anderlecht: “Van een crisis is nog geen sprake. Binnen een paar weken staat het echte Anderlecht allicht helemaal op de rails.”

De commentaren zijn gesloten.