19-09-07

Frutos: "Ik voel nog steeds pijn"

Voor het eerst sinds langs dolde Nicolas Frutos gisteren met een bal op training. "Ik voel echter nog altijd pijn. De dokters zeggen dat dat normaal is, dus ik maak me er niet al te ongerust in", aldus de spits in Het Nieuwsblad.

Na wat loopwerk, liep de Argentijn wat te jongleren met de bal en wisselde hij lichtjes passes  uit met een ploegmaat. Helemaal pijnloos is het toch nog niet: "Het is geen erge pijn, maar het is een hinderlijke pijn." Sommigen zullen misschien hoop koesteren dit nieuws te lezen, maar Frutos zelf tempert meteen: "Als ik wil kan ik altijd tegen een bal trappen, maar heeft dat zin als ik pijn heb? Ik blijf voorzichtig. Ik wil stap voor stap terugkeren. Ik weet dat de dokters zeggen dat ik sterker dan ooit zal terugkeren, maar ik wil daar geen straffe uitspraken over doen"

Terwijl hij aan een zoveelste comeback werkt, is hij de schakel die Anderlecht momenteel hard mist. Dat hij niet kan spelen, ligt hem zelf ook op de maag: "Ik vind het erg jammer dat ik Europese matchen zoals die tegen Rapid Wien en Fenerbahçe moet missen. Dat doet ook pijn."

Verwacht wordt dat hij half oktober weer inzetbaar is. "Maar ik hou er niet van om daar een datum op te plakken. Ik doe mijn best om terug te keren."

19:34 Gepost door Lie in Blessurenieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nicolas frutos |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.