11-09-07

Bart Goor wil duidelijkheid

S_060820_AND_BartGoor_META-20060820-201131
Bart Goor, die momenteel met de Rode Duivels de EK kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan voorbereidt, wil dat RSCA duidelijk is over zijn toekomst bij de ploeg. Goor maakte dit duidelijk in de krant GvA.

Bart Goor kan dit jaar bij RSC Anderlecht niet meer rekenen op een basisplek. De middenvelder liet weten aan GvA dat hij niet bij de pakken zal blijven zitten en zijn plaats zal proberen terug te winnen.

"Ik heb nooit getwijfeld aan mezelf, ook niet in deze periode. Ik hoef Anderlecht niet te tonen wat ik kan, ik weet dat al", zo stelt Goor in Gazet van Antwerpen.

De Rode Duivel blijkt niet van plan zijn carrière nu al te beëindigen en is nog steeds strijdlustig. "Het bankzitten is niet prettig maar je kan je dan laten gaan en verkommeren op de bank of terugvechten. Ik doe het laatste." De 34-jarige middenvelder wil dat Anderlecht eerlijk is indien ze hem niet meer nodig zouden hebben. "Als Anderlecht me iets wil duidelijk maken, moet het dat gewoon zeggen. Als ze vinden dat ik te oud ben, zijn er oplossingen genoeg, maar ik denk niet dat ze dat vinden."

 

18:48 Gepost door Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bart goor |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.