06-09-07

Moussa Dembélé: "Ik verkoos Willem II boven Anderlecht"

DembeleAZ
Dé spits die de harten van elke Belgische voetballiefhebber sneller doet slaan, is ongetwijfeld Moussa Dembélé. De jonge spits maakt momenteel het mooie weer bij het Nederlandse AZ en de Rode Duivels. In 2005 kreeg hij een aanbieding van paars-wit, maar de aanvaller koos toen voor Willem II.

 

In La Dernière Heure deed Dembélé zijn verhaal: "Anderlecht deed me een voorstel en trainer Vercauteren na me mee op restaurant. Hij zei me dat hij me echt wilde, maar de stijl van Anderlecht zei me minder dan die van Willem II. Anderlecht is sterker dan Willem II, maar de competities zijn verschillend. Toen ik klein was, keek ik liever naar Studio Voetbal op de NOS dan naar Sportweekend op VRT. Bovendien bood Willem II me hetzelfde aan als Anderlecht. Ik begrijp dat ook wel. Ik was 17 jaar en had nog niets bewezen."

 

Een terugkeer naar België zit er voor de Rode Duivel alvast niet meteen in. "Ik speel enkel nog in België als afsluiter van mijn loopbaan. Ooit wil ik in Spanje spelen." Volgens heel wat kenners wacht Dembélé een mooie toekomst bij een Europese topclub.

 

20:46 Gepost door Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: moussa dembele |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.