03-09-07

Ahmed Hassan: "Geef me rust!"

Ahmed%20Hassan
Na Mbark Boussoufa staat nu ook Ahmed Hassan aan de klaagmuur. Net als zijn Marokkaanse collega schrijft Hassan zijn matige prestaties toe aan een gebrek aan frisheid. In een exclusief interview met de Egyptische pers vertelde de aanvallende middenvelder immers dat hij vermoeid en uitgeput is. Tevens heeft hij last van enkele kwetsuren. Hassan smeekt dan ook om rust: "Ik voel me uitgemolken. Ik heb constant pijn in de hamstrings en ik ben niet in de mogelijkheid om de volle 90 minuten te spelen als ik geen rust krijg. De manager begreep me en zal me normaal gezien enkele dagen rust geven. Ik nam deel aan 5 competitiewedstrijden, de Super Cup en 2 Champions League matchen, en dat allemaal binnen één maand."

Het staat bovendien vast dat Hassan na dit seizoen terugkeert naar zijn geboorteland. In de wandelgangen fluistert men dat hij een contract zal tekenen bij Zamalek.  
 

De Egyptische bondcoach lijkt alvast weinig oren te hebben naar de smeekbede van zijn spelverdeler. Hij selecteerde Hassan immers voor de interland in en tegen Burundi. Daardoor telt Hassan ondertussen 129 caps. Daarmee wordt hij de tweede meest opgeroepen Afrikaanse speler allertijden.

20:53 Gepost door Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ahmed hassan |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.