30-08-07

Een dag na R.S.C. Anderlecht - Fenerbahçe

Een dag na de pijnlijke, maar terechte nederlaag tegen Fenerbahçe, blikten enkele Anderlecht-spelers terug op de match. Na een nachtje slapen was de ontgoocheling nog niet weg... 

 

  • Théréau: "Opladen voor de Uefa Cup"

Kort na de rust werd Mbark Boussoufa gewisseld voor Théréau, maar het kalf was toen al verdronken. "De match lag al in zijn beslissende plooi toen ik op het veld kwam”. Dat hij door Vercauteren werd gepasseerd in de basis, lag hem venewel niet op de lever. "Mijn ontgoocheling om het resultaat weegt veel zwaarder door dan mijn ontgoocheling omdat ik niet in de basis stond. Dat we niet naar de Champions League kunnen is een zware slag voor het hele team. We moeten ons opnieuw opladen om een goed figuur te slaan in de Uefa-beker."

 
  • Hassan biedt zijn excuses aan

Ahmed Hassan beleefde een moeilijke avond en ook hij kon niet beletten dat Anderlecht naar de Uefa-beker werd verwezen. "De hele ploeg haalde vanavond niet het verwachte niveau. Ik incluis! Ik vind het zo erg, het was echt mijn dagje niet. Ik excuseer me tegenover de club, maar ook tegenover de supporters. Ze hebben ons 90 minuten lang gesteund, maar wij hebben het vanavond niet kunnen waarmaken. De match kon eigenlijk niet slechter beginnen voor ons. Al na vier minuten scoorden de Turken en dat gaf ons een mentale tik. Die goal kraakte ons eigenlijk helemaal. De gelijkmaker had ons weer in de match kunnen brengen, maar die kwam er jammer genoeg niet. Iedereen wilde uiteraard graag Champions League spelen, maar we zullen ons nu op de Uefa Cup moeten concentreren", aldus een duidelijk getekende Ahmed Hassan.

 
  • Legear: "We liepen achter de feiten aan"

Jonathan Legear viel een kwartier voor tijd in tegen Fenerbahçe. Het tweede Turkse doelpunt was toen al gemaakt en de spelers sleepten zich naar het einde. "Het is echt frustrerend", aldus Legear. "Ik zeg niet dat we alle kaarten in de hand hadden bij aanvang van de match, maar we hadden toch een kans. En dan slikken we zo snel een tegendoelpunt. We stonden pas op het veld en het was al naar de knoppen. Nadien konden we niet meer dan achter de feiten aanlopen."

 

18:04 Gepost door Lie in Nabeschouwing | Permalink | Commentaren (0) | Tags: fenerbahce, champions league |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.