27-08-07

Baseggio (voorlopig) niet naar Bergen

Er zit een kink in de kabel tussen R.A.E.C. Bergen en Walter Baseggio.

Terwijl beide partijen het afgelopen weekend nog openlijk flirtten, zijn ze vandaag zonder akkoord uit elkaar gegaan. Volgens www.raec.be, zou Baseggio niet bereid zijn om al te veel van zijn riant loon in te leveren.

Ik vraag me evenwel af of Walter geen partijtje blufpoker is begonnen. Volgens mij probeert hij met het einde van de transferperiode in zicht, deze verstrijkt op 31 augustus middernacht, Bergen onder druk te zetten om de best mogelijke deal uit de brand te slepen.

Is dit niet het geval en verkiest hij de tribune's van Anderlecht effectief boven het veld van Bergen, dan weten we meteen ook dat Baseggio's houding geenszins is veranderd en hij nog steeds een schromelijk gebrek aan ambitie koestert. Heeft het paars-witte jeugdproduct dan nog wel een plaats bij onze topclub? Doet het Anderlecht-bestuur er in dat geval niet beter aan om dergelijke pseudo-vedette zo snel mogelijk van de hand te doen vooraleer hij als rotte appel heel de groep verderft?

Commentaren

Rotte appel? Ik denk dat je Baseggio veel kan verwijten, maar niet dat hij een rotte appel is of zou kunnen zijn. Zelfs al zou hij nog een (half) seizoen blijven, dan geloof ik niet dat dit een slechte invloed zou hebben op de groepssfeer.
Walter moet uiteraard wel dringend zichzelf en zijn eigen entourage in vraag stellen. Het is gewoon schrijnend dat een speler met zo veel technische bagage, die ooit profvoetballer van het jaar was, nu zelfs geen plaats op de bank meer kan afdwingen.

Gepost door: Bert | 27-08-07

Re: Rotte appel? Bert,

Momenteel gedraagt Walter zich nog OK, maar ik vrees dat, als hij blijft, hij zich hoe langer hoe meer gaat ergeren. Daarom denk ik dat hij een tijdbom is (net als Serhat rouwens) die op een bepaald moment zal ontploffen en daarbij de groep heel wat schade gaat aanrichten.

Gepost door: Lie | 28-08-07

De commentaren zijn gesloten.